Мивки за персонала

Мивки за персонала

Хубаво е когато заедно можем да се изправим пред новите предизвикателства, в които живеем. Въпреки, че Африка е била атакувана и от други много опасни вируси – като ебола и СПИН, а също и от върлуващите малария и различни видове трески, уплахата у хората този път става все по-осъзната, както и желанието им да се предпазят от заразяване от „непознатия“ вирус. 

Нашата мисия подари на всички работещи при нас портативни мивки. За направата им използвахме събрани през годините кофи от олио, купихме кранчетата и ги инсталирахме. Добавихме и сапуни за около 2 месеца за всички 13 семейства. Хората бяха много щастливи да получат този на пръв поглед малък подарък и по този начин доколкото е възможно да предпазят себе си и семействата си от коронавирус. Някой от мивките са предоставени да служат на малките общности, в които хората живеят.

Колко са прекрасни нашите мили съработници. Имената им са от ляво на дясно до мен горе първо е Хосеа, Нделилио, Ибрахиму, Прейгод, Джон, Маджанта с червената блуза, който е и главен мениджър. Пред мен седналата жена се казва Флора, до нея на дясно: Елибарики, Неема Бундала, Мартина, с която правим детския клуб и скъпата на сърцата ни Вероника, която само на 35 години е вдовица от почти три години и сама отглежда трите си деца. Обичаме ги много всички и благодарим на Бог, че ни е удостоил с честта да сме заедно с нашите братя и сестри тук.